понеделник, 20 май 2019 г.

Makeup Revolution Skincare 2% Hyaluronic Acid

Има ли все още някой, който не е чул за чудотворните действия на хиалуроновата киселина и колко актуална е тя в момента в световен мащаб?Не мисля.Нека ви разкажа за една от най-добрите алтернативи на този вълшебен продукт - Makeup Revolution Skincare 2% Hyaluronic Acid


Продуктите, съдържащи хиалуронова киселина предизвикаха истински фурор на световния козметичен пазар.Тази вълна не пропусна нито един континент и възрастова група.Какво толкова прави тази съставка, което я превърна в нещо толкова комерсиално и търсено?Не мисля да навлизам в подробности и да ви споделям ненужна информация, която съм попила от лекциите в колежа, където не веднъж сме говорили за хиалуроновата киселина, затова ще опростя малко нещата.С две думи - хидратира и регенерира кожата по много специален начин.Дори е водеща съставка в продукти, които се използват след оперативни интервенции за заличаване на белези.И ефект определено има и го твърдя като човек, който лично се е уверил в това.Но да се върнем към звездата на ревюто.

Съвсем нормално, първите продукти,  съдържащи хиалуронова киселина, които се предложиха на пазара бяха на доста висока цена.Помня, че преди около 2 години имах плачевна нужда от нещо силно хидратиращо и ми препоръчаха точно това, но цените на продуктите бяха толкова високи, че после се отказах.С времето започнаха да се предлагат нови по-достъпни продукти.Но несъмнено MAKEUP REVOLUTION направиха най-голямата стъпка и лансираха цяла серия с подобни продукти, които за отрицателно време се превърнаха в най-предпочитаните продукти за грижа на лицето.

Тъй като изпаднах в много приказки, няма да говоря много за опаковката, защото това няма да е последният продукт от тази серия и ще оставим това за следващите публикации.Но с две думи - обожавам я!
Продуктът е във формата на серум със 2% съдържание на активната съставка.Както вече споменах, главното свойство е хидратация и регенериране на кожата.Освен това, при редовна употреба се усеща това запълване, опъване на лицето (в добрия смисъл), което дава ефект точно на филъри, които са поставени.Има свойството да заглажда и фини линии.
Определено продукт, който си заслужава, който пристрастява и който носи само положителни резултати след себе си.
Аз лично го използвам самостоятелно, без кремове и други продукти преди и след него, разбира се след почивстване на лицето с измивен гел и мицеларна вода.Слагам няколко капки върху пръстите си и разнасям с птупващи движения по цялото лице.Има леко лепкав завършек, което е съвсем нормално за хидратиращ продукт.Това го прави подходящ и за база за грим.
При продължителна употреба несъмнено се виждат положителните ефекти от серума и нямам търпение да тествам и другите продукти от серията за грижа за кожата на бранда.
Продуктът е изцяло веган, без парфюми, парабени и вредни съставки, т.е. изцяло подходящ за хора, които имат чувствителна кожа или просто обръщат внимание на тези детайли в козметиката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар