понеделник, 20 май 2019 г.

Revolution PRO Nath

Всички знаем колко е трудно да се намерят качествени продукти на по-достъпна цена, особено що се отнася до козметични сектор.В последните години, обаче един бранд завладя индустрията и твърдо заяви, че е възможно гримовете и грижата за кожата да бъдат с отличен състав и качество и без да са недостъпни като цена.В този пост ще ви разкажа за най-новата колаборация на Revolution Pro - тази с Natalia Siwiec, чийто резултат са две палитри.
Ще започна с това, че много трудно харесвам палитри, особено такива със сенки за очи, а тези за лице въобще гледам да ги избягвам и като цяло предпочитам индивидуалните продукти.Затова бях малко скептично настроена.Но!Каква изненада.Още с отварянето на пратката бях очарована, разбира се, от визията.

И двете палитри са изработени от висококачествен картон, като капакът е като естествено продължение на цялата опаковка и се затваря с магнит.Като цяло изглежда като нещо луксозно, което струва в пъти повече.

Да започнем да говорим по-задълбочено първо за палитрата за лице, която е розова на цвят.
Палитрата съдържа шест продукта, като четири от тях са в по-малък грамаж от останалите два.



Desert - перфектият матов нюанс за контуриране с равновесие между топъл и студен подтон, което го прави подходящ и за бронзиране на лицето за дамите с по-тъмен тен.Изключително пигментиран продукт, поради което трябва да нанасяте внимателно и с по-пухкава четка след потупване с цел премахване на излишното количество от нея.

Paradice - хайлайтър/бронзант от типа на печените продукти, с блестящи частици.Дамите с тен могат да го използват успешно като хайлайтър, а иначе е идеален бронзиращ продукт за лятото.

Sweet - матова жълта пудра, която можете да използвате и на цялото лице ако имате жълт подтон на кожата, но за мен е най-перфектен в запечатването на коректора под очите.

Darling - продукт, който аз лично използвам като руж, защото има повече топли нюанси и стои много естествено, освен това и озарява успешно.Т.е. можете да го използвате вместо да нанасяте поотделно бронзант и хайлайтър.

Sweetheart - изключително пигментиран и дълготраен хайлайтър в по-златист, който заедно със следващия станаха мои любимци за ежедневна употреба.Имат "мокър" завършек и лека текстура.

Admirer - притежава същите характеристики като предходния хайлайтър, но има по-изразен блясък и е в цвят шампанско.

Или накратко - това е палитра, която съдържа всичко необходимо за един перфектен грим на лицето, с високо качество и на добра цена.


Палитрата за очи пък е в така актуалните цветове за последните няколко сезона, които всъщност са ми любими и на мен и се харесвам най-много с тях.Всички цветове са изключително пигментирани и лесни за работа, затова ще ви ги опиша поотделно само цветово и като начин на употреба.



Classy - перлен цвят, в светлата гама,  подходящ за озаряване на вътрешния ъгъл на окото или за под веждата с четка-молив;

Radiant - перфектният цвят за неутрално подчертаване на сгъвката на окото.Аз наричам този тип цветове кафе с мляко.Използвайте с пухкава блендинг четка.

Sand - матова сянка в цвят ванилия.Можете да използвате и като базов цвят за по-добро смесване на по-тъмните сенки, и за подчертаване на костта под веждата, ако не искате да го правите с бляскав продукт.

Superb - керемиден нюанс, който много харесвам да нанасям от средната част към краищата на окото.Според мен цветовете от тази гама подхождат на всякакви очи.

Sketch - сянка в златните нюанси с по-едри брокатени частици.Много ефектно стои върху средата на клепача, особено ако след вземането на продукта върху четка (препоръчително плоска) напръскате с фиксиращ спрей.

Lovely - канелен матов цвят, подходящ както за сгъвката на окото, така и за потъмняване в краищата при ежедневен грим.

Mesmeric - перлена сянка в златната среда между злато и шампанско.

Striking - лилаво-розов нюанс, отново с едри частици, подходящ за по-екстравагантни визии.

Mysteri - един от любимите ми матови нюанси, в цвят пепел от рози.Винаги използвам този тип цветове за базов в сгъвката на окото, защото крайният ефект е удивителен.

Darling - озаряващ перлен нюанс в розово-златната гама

Satin - отново любим цвят в керемитените нюанси, по-светъл от предходния подобен.

Era - изключително пигментирана черна сянка, която има повече приложения.Освен за потъмняване, можете да използвате и вместо очна линия за по-опушен и естествен вид.

Choice - неутрален нюанс, който обичам да използвам върху целия клепач в ежедневния си грим.

Blend - както името подсказва - цвят, който можете да използвате успешно при смесване на всички нюанси върху окото или самостоятелно.

Espresso - тук името отново говори за продукта - кафяв нюанс, с който може да потъмните иначе по-семплите визии с мек фокус.



* Палитрите са изпратени от notino.bg (ПР пратка), но съдържанието на публикацията не е спонсорирано и е базирано изцяло на обективните ми впечатления от продуктите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар