вторник, 21 февруари 2017 г.

Първите ми придобивки от parfimo.bg - Makeup Revolution Unicorns unite palette + Rimmel scandaleyes kohl kajal

Здравейте!В днешната публикация ще ви разкажа за нови придобивки, които исках да тествам през последната седмица, за да доизградя финалното си мнение за тях.
Знаете, че моя слабост напоследък са палитрите и то с по-нестандартни цветове.Затова реших малко да разнообразя онлайн пазаруването си и реших да се поразровя из един от най-изгодните сайтове за маркови парфюми и козметика като цяло, за да огледам асортимента.Останах доста впечетлена от наличието на мои любими марки и техни продукти, които намирам много рядко в български сайтове.След дълго размишляване се спрях на артикул от мой изключително любим бранд през последната година - Makeup Revolution, а именно палитрата Unicorns Unite.Може да ви е странно, че човек като мен, който се гримира постоянно с матови сенки от неутралната гама си избира палитра с толкова ярки и пъстри цветове, но именно това, че не разполагам с разнообразие от качествени цветни сенки ме накара да добавя тази красота във виртуалната кошница.И сега малко повече за палитрата...




Опаковката е от "затворения" тип палитри на Makeup Revolution, т.е. капака не е прозрачен.Това за мен не е никакъв проблем, дори е предимство, тъй като от вътрешната страна е поместено огледало с доста задоволителен размер, с което спокойно може да се гримирате.Материала е също стандартния за бранда - лъскава пластмаса, чийто единствен недостатък е това, че се цапа по-бързо и трябва повече да я пазите.Иначе като здравина на цялата повърхност и самото затваряне са перфектни.Палитрата съдържа 6 матови цвята, които са в кръгли формички в долния й край и 12 перлени в правоъгълна форма над матовите.Всичките са супер пигментирани като перлените естествено са с една идея по-успешни.Сега искам да ви разкажа накратко за всеки от цветовете защото са наистина 
У-Н-И-К-А-Л-Н-И!




Всеки от цветовете си има име, което ще ме улесни още повече и започвам от перлените по ред на разположението им:

- Legend - цвят шампанско с изразени златни частици, който може да се използва спокойно и като хайлайтър, но аз лично много харесвам да слагам този тип цветова в средата на клепача или във вътрешния ъгъл за озаряване.
- Grace - точното определение за цвета е розово злато.Отново го използвам както първия.
- Medieval - бакърен цвят, който стои много красиво на кафеви очи и е подходящ за база на целия грим.
- Unicorn - това е може би главния цвят заради името му.Типичен розово-цикламен цвят, който нямам търпение да изпробвам за някой грим.
- Believe - първият от трите лилави нюанса в палитрата, като този е средно тъмния.Много красив и наситен цвят.
- Symbol - изключителен сивкаво-метален цвят, който според мен също ще стои добре в началото на окото, както и в средата му с цел изпъкване в грима.
- Spiral - тъмносиньо, което нямам търпение да изпробвам като акцент по долния клепач с обикновен опушен грим на горния.
- Fortune - най-тъмният лилав цвят в палитрата.
- Fantasy - прекрасен тъмнозелен нюанс, в който съм влюбена откакто видя палитрата на живо!
- Beauty - по-светъл зелено-изумруден цвят, който ще стои прекрасно в някой официален вечерен грим.
- Spiritual - най-светлото лилаво, подходящо за база на лилав опушен грим.
- Creature - стандартен черен перлен цвят.

Матови:
- Pure и Buttercup - класически телесни нюанси за нанасяне по целия клепач или за изсветляване на вътрешния ъгъл или частта под веждите.
- Unite и Horn - светло- и тъмнокафяв цвят, които са най-подходящите за ежедневен грим.
- Special - матовия цвят, който използвам най-често, защото е перфектен за сгъвката на окото при по-пъстри гримове,
- History - класическа черна матова сянка.

Това е възможно най-краткото, което мога да напиша. :)

Освен палитрата реших да си взема и нещо друго, защото така и така правех поръчка.Спрях се на молив за очи, защото съм решила да обогатя колекията си от моливи, но не исках да е класически черен.Затова се спрях на много красив тъмносин нюанс от любимите ми като текстура моливи, а именно Rimmel Scandaleyes в 006 deep blue.Взех точно този цвят със замисъла, че е много актуална тенденцията с цветната нотка на долния клепач със сандартен грим на горния, а нямах подходящ молив за база на сенките, тъй като те сами по себе си не стават много наситени, което се изисква задължително за постигане на перфектни резултати.
Консистенцита е много кремообразна, плъзга се лесно, но не се размазва и се премахва една идея по-трудно от стандартните моливи, но не съм се и замисляла за това, защото моливите от тази серия са много качествени и ги използвам с огромно удоволствие от години.



Това бяха моите първи придобивки от parfimo.bg, вие поръчвали ли сте си нещо от тях? :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар