понеделник, 15 август 2016 г.

theBalm Meet Matte(e) Trimony палитра от сенки за очи

Ииии днес е ред на ревю на най-любимата ми козметична придобивка за последните няколко месеца и именно тази, която използвам есеки път, когато се гримирам и мисля, че съм пристрастена.На вашето внимание - Meet Matt(e) Trimony палитрата на TheBalm.

Тези от вас, които ме следят редовно със сигурност са забелязали колко често използвам оригиналната палитра от същата серия, т.е. Meet Matt(e) Nude, която си бях поръчала за грима на бала и след това си остана мой любим продукт.Един ден ровейки се из интернет пространството попаднах на новината, че е излязла нова версия на палитрата, предназначена за по-силен, вечерен, екстравагантен грим.И просто зачаках да се появи сред предлаганите продукти на www.enzo.bg.С нетърпение.И един хубав ден докато видях тази красотичка в страницата с продуктите на Balm последва директна поръчка и ето че мечтата ми беше в моите ръце.Мнението, което давам в момента се базира на двумесечно използване на продукта, но ако трябва да бъда честна можех да напиша това ревю и след първото използване, защото я 
О-Б-О-Ж-А-В-А-М! :)


Преди да започна искам да напомня, че направих значителна чистка на грим колекцията си и освен тази палитра си бях оставила 2 - една за ежедневна употреба (другата на Balm) и една, която да използвам при по-специални поводи, съдържаща най-най-разнообразни цветове.
Затова имах нужда от палитра, която да използвам за по-силен вечерен грим и като цяло за експерименти с по-дръзки тонове.Така, че това бижу си дойде на точното място в точното време.
Самата палитра представлява стандартната за марката картонена опаковка затваряща се с магнит.Разбира се, няма как да пропуснат закачките с картинките и надписите по целия продукт.Общото съдържание на продукт в палитрата е 21,6 гр. като това е доста стабилно количество, имайки предвид и колко са големи самите отделения на всяка сянка.
Мисля, че е най-подходящо да ви опиша цветовете един по един, но преди това искам да поговоря малко повече за текстурата и другите качества на сенките.
Както всички сенки на бранда и тези не ме разочароваха и са изключително меки на допир, сравнително пигментирани, но все пак изискват нанасянето на база под тях.Нанасят се и се разнасят лесно, подходящи са и за начинаещите с грима.Единственият минус, който мога да отбележа е, че някои цветове се ронят прекалено много, но това са бели кахъри. :)
И да преминем към всеки от нюансите един по един...


Както и в оригиналната палитра, всеки от цветовете е кръстен на известна личност с името Мат и аз от любопитство проучих кой от тях с какво се занимава и има ли връзка самият тон с човека.Е, оказа се, че има, поне според мен, но няма да изпадам в подробности.. :)
Matt Lin  - това е най-светлият цвят в палитрата - светло прасковено-бананов цвят, подходящ за нанасяне във вътрешния ъгъл на окото, за изсветляване на зоната под веждата или просто за нанасяне по целия клепач преди каквото и да е друго, за да се изравни цвета му.
Matt Thomas - другият представител на светлата гама.Розов нюанс, който може да се използва при тематичен грим в тези тонове или просто да измести вече първият споменат.
Маtt Rossi - както аз го наричам - цветът - горещ шоколад.Напомня ми на есен, на свещи, на романтика.Може да се използва за най-различни цели.
Matt Lopez - моят абсолютен фаворит в тази палитра.Както в оригиналната палитра любимият ми цвят е издълбан предполагам, че и с този ще се случи същото.Това е единдоста интересен нюанс на кафявото с розови и прасковени нотки.Перфектен за сгъвката на окото за зазълбочаване на погледа.Бих го нарекла с други думи цвят джинджър.

Matt Kumar - тъмночервен нюанс, който в момента е много актуален и като цяло аз съм голяма фенка на грим в тези гами.Обожавам да го смесвам със следващия цвят и да го нанасям във външните ъгли на очите за по-драматичен вид...
Matt Moskowitz - цвят в лилавата гама, по скоро има нотки и на червеното.Както споменах обичам да го използвам за опушване в края на окото.

Matt Evans - още единкафяв нюанс, този път по-студен.Напомня ми на мляко с нес (мисля, че въображението ми днес е доста откачено :D) Подходящ е за сгъвката на окото.
Matt Reed - тъмнокафяво, което е типично за опушване в класическия грим.Използвам го, когато не искам да съм предизвикателна с грима на очите.
Matt Ahmad - цвят, който би свършил добра работа на всяка от вас.Матово, наситено черно, което аз лично използвам и за потъмняване във външните ъгли и за запечатване на очната си линия.Върши чудесна работа.
И това е моето мнение за един от продуктите, който със сигурност ще влезе в любимците ми за тази година.Препоръчвам палитрата с 10 ръце!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар