понеделник, 15 август 2016 г.

MAC Satin Lipstick-Myth

Привет! :) Много от вас ме питат откъде си закупувам червилата на МАС, кои нюанси са ми любими и т.н.Съвсем скоро ще има клипче, в което ви показвам всеки цвят, който притежавам от марката, а самите продукти може да намерите на www.enzo.bg.Това ревю, обаче е специално за всички, които се интересуват именно от този цвят, който е наистина един от най-известните нюд тонове на МАС, но и изисква голяма смелост да се носи.Представям ви най-светлото червило в колекцията си - MYTH.

 Не знам да има нужда за сетен път да описвам опаковката и политиката с червилата на марката, но все пак да минем през обичайния ред.Гилзата на продуктите е от стабилна черна пластмаса с леки блестукащи частици.Изключително стилен и непретенциозен външен вид.Защо са толкова предпочитани точно червилата им?Опаковката, която описах също има голяма заслуга, но на първо място тези продукти са толкова продавани заради големия избор от цветове и текстури.Да не забравим и прекрасния им аромат.Myth е от сатененената серия на бранда, т.е. не е матово червило, не е и прекалено лъскаво.Нанася се леко, кремообразно, и не изсушава устните.Количеството е 3 гр.


Какво прави това червило едновременно толкова желано и предизвиква толкова страх?Нюансът естествено.Това е най-най-светлият нюд цвят, който можете да си представите...бих казала, че граничи с цвят на коректор.Повечето хора го избягват(като мен преди), но ако го получат и се научат как да го използват влиза в топ 3 на най-любимите червила. (като при мен :)) )
Как можете да заобичате толкова светъл нюанс?Лесно.Това е както споменах стократно нюд цвят с розови, прасковени и съвсем малко кафеникави нотки, т.е. перфектен за съчетание с какъвто и да е грим.Но..ще се влюбите в него ако го използвате с много тъмен, направо черен, за предпочитане опушен грим на очите и с големи мигли.Когато пробвах тази комбинация се вклюбих в резултата.Вниманието изцяло попада на очите, а устните едновременно са в сянка и едновременно са загадъчни.
И все пак това червило има и други проложения.Аз например обожавам да изсветлявам тона на някои прекалено тъмни червила с него.Ефектът му при омбре устни пък няма какво да го коментирам - просто нанасям от него в центъра на устните си а в краищата нещо много тъмно и крещящо и резултатът е бомба. :) Освен всичко това съм пробвала да го нанеса и като руж - хареса ми определено.
Ако и вие сте от тези, които са с едно голямо въпросително относно този цвят препоръчвам да не се замисляте повече и да се простите за малко с предразсъдаците си си.Ще си направите голяма услуга. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар