четвъртък, 3 септември 2015 г.

The Balm Mary Lou Manizer Review

Днеc ще си говорим за нещо толкова говорено, че може вече да е банално.Но определено мисля, че Mary Lou Manizer напълно заслужава цялото това внимание.
Ако въобще има някой, който не е чувал и не знае за какво става въпрос, това е най-популярният хайлайтър (или по-разбираемо озарител, защото на български все още няма дума, която с точност да назове този тип продукти) в последните две години.Сензацията върху него продължава и до днес, като върху положителните му качества и прекрасния ефект, който придава на цялостния вид на грима няма две мнения.
Както винаги ще започна от опаковката.Типично за марката отново е заложено на ретро опаковка с руса мацка, която е арестувана и има описания какви са й провиненията, естествено в обичайната шеговита атмосфера.И тук е момента да похваля The Balm за най-ефектните опаковки на пазара, към които няма как човек да остане безпристрастен.Добра стратегия. ;)

Хайлайтърът пристига в обичайна за прахообразни продукти опаковка, която е доста стабилна и признавам си в началото много ме затрудняваше при отварянето и се опасявах да не я повредя, но с времето свикнах.Друг плюс е наличието на огледало, което много често влиза в употреба.

Количеството е 8,5 g и за такъв пигментиран продукт (За което ще говорим след малко) това си е опаковка, която би ви стигнала за години..съвсем сериозно.

Консистенцията на Mary Lou е доста приятна, бих я нарекла кадифена и благодарение на това взимането на продукт с четка или дори с пръст не би ви затруднило в никакъв случай и няма да се налага да натискате по повърхността.Достатъчно е дори само допиране и ще получите достатъчно количество за нанасяне по лицето.Както споменах пигментацията е прекалено висока, дори смея да твърдя, че е най-пигментирания продукт, с който съм се сблъсквала някога, което свежда автоматично до мисълта, че е доста икономичен.
Нещо, което не споменах е, че освен като хайлайтър, Mary Lou Manizer може да се използва и като  сянка за очи, но доста често бива пренебрегната в тази си роля, а не бива, защото стои прекрасно колкото върху скулите, така и върху клепачите и особено като озарител под веждата и във вътрешните ъгли на окото.Аз лично започнах да го използвам за тази цел от няколко седмици и комплиментите за грима на очите ми не закъсняха.


Цветът на хайлайтъра е златист с доста силни отблясъци, което на пръв поглед може доста да ви стресне.Същото може да преживеете и ако си вземете стабилно количество от него и го нанесете на лицето – бихте се превърнали в дискотечна лампа.Затова както вече споменах най-важното при този продукт е да внимавате с него, колко как и къде точно го нанасяте.В никакъв случай не препоръчвам да се нанася с цел озаряване на Т-зоната, а само да се допре леко до носа, при желание и върху горната устна ако ще нанасяте някъде освен върху скулите.Също не мисля, че е добра идея да се нанася с големи четки, аз лично нанасям с малка, пухкава четка, която ми позволява да контролирам наситеността на продукта върху частите на лицето върху които нанасям.
И общо взето това е моето мнение върху сензацията Mary Lou.Oпределено заслужава званието „Единствен хайлайтър“, което притежава в моята колекция.И цял живот бих използвала само него.

Можете да се сдобиете с него, както и с други продукти на бранда в www.enzo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар