вторник, 30 октомври 2018 г.

Milk Shake Whipped Cream

Ето, че с настъпването на по-влажното време и косата ми реши да прояви стоя нрав и да е "по-сърдита" от всякога.Не веднъж съм споделяла, че имам бухнала коса, която ми е изключително трудно да укротя.Освен това е и много изтощена заради изсветляването и третирането с топлина.От дълго време търся продукт, който освен да й придаде бляскав вид, да я прави и по-устойчива след обработка, за да не се налага да я горя с електрически уреди всеки ден.
Отдавна знам за продукта, за който ще си говорим днес, а именно Milk Shake Whipped Cream и някак си ми беше любопитно да го тествам, въпреки че въобще не съм от хората, които обичат да експериментират с продукти за коса и най-вече да наслагват по няколко продукта на чиста коса, камо ли това да е пяна.Не знам защо, обаче, щом видях, че бранда вече се предлага и в notino.bg побързах да се сдобия точно с този техен представител и не сгреших.Ето защо.


Първо, няма как да не започна от изключително иновативната опаковка и име не само на самия продукт, но и на марката като цяло.Семпъл флакон, напомнящ едновременно за типична пяна за коса, но и за бита сметана, т.е. точно, това на което е кръстен продукта и на което мирише самият продукт.Да, прочетохте правилно.Пяната мирише на сметана и понякога едва се сдържам да не я хапна, вместо да я намажа на косата си.
Продуктът се изстисква чрез натискане на флакона, стандартно - след няколкократно поклащане.За моята средно дълга коса е достатъчно количество колкото шепата ми.Имайки предвид това можете сами да прецените на коя разфасовка да заложите - от 100 или 200мл.След това се втрива във вече измитата, леко влажна, попита с кърпа коса и след това НЕ се отмива.Лично аз предпочитам да не нанасям към корените, а само по средните части и връхчетата, но това е въпрос на предпочитание и при правилно дозиране не би трябвало да усещате тежест и по-бързо омазняване.
Целта на пяната е да придаде блясък, да регенерира косъма и да укроти непокорните коси.
Е, смело мога да потвърдя, че спазва всичките си обещания.Освен всичко, обаче, има и фиксиращ ефект - забелязах го случайно.Моята коса е сравнително издръжлива на прически, но като цяло имам проблем със запазването на "правотата" й в частите точно в тила, т.е. в най-долния пласт.По изненадващ начин забелязах, че след като нанеса продукта и след това издухам с електрическата четка или изправя с пресата косата запазва приличен вид сравнително по-дълго време, което за мен е по-голям плюс дори от другите хубави неща, които прави за косъма.
Благодарение на Milk Shake Whipped Cream получавам все повече и повече комплименти за прическата си не само на работното място, но и от случайни минувачи. :)
Препоръчвам продукта на всички, които искат по-красива коса, по-силна фиксация на прическата и по-приятен и благоуханен ритуал за косата.


1 коментар: