вторник, 30 октомври 2018 г.

KORIKA SciBeauty

Знаете колко е важно да поддържаме устните си хидратирани през зимните месеци, за да избехнем досадното и болезнено напукване.Всъщност всички ежедневно използваме баласами за устни, които малко или много премахват това неприятно чувство по устните, но в повечето случаи това не трае дълго.Затова е хубаво да има иновативни продукти като този, за който ще си говорим днес, а именно KORIKA SciBeauty хидратираща маска за устни.


Toзи продукт просто и ясно си е маска за устни.Да, не сме свикнали да виждаме и използваме нещо такова, но козметичната индустрия ни предлага все по-нови и интересни неща, а някои като тази маска са и наистина ефективни.
Всъщност ако трябва да съм честна не бих пробвала продукта ей така от любопитство, защото съм скрептично настроена към неща, които никога не съм . опитвала, но благодарение на notino.bg имах възможността да тествам Hydrogel lip mask и след това да поръчам няколко пъти.
Какво точно представлява маската за устни?Ами точно това, което и обикновената маска за лице като свойства, а в случая това е тип пластина в сладката форма на устни.Самата текстура е като на леко охлаждащ гел по пластината, която залепва за устните.
Аз лично използвам маската, когато усетя драстично засъхване на устните или преди някой специален повод, както и ако ми предстои по-дълготрайно носене на матово червило.Определено виждам голяма разлика с и без прилагането на продукта.
Обичам да допълвам рутината с грижа за себе си с него и чувствам, че тя е някак по-завършена.
Особено е подходяща за хора с по-пухкави устни, но и за такива, които искат леко увеличаващ ефект, който се постига след прилагането й.
Няма ограничение в честотата на прилагане, както и във времето на задържане върху устните.Понякога дори я оставям да действа докато гримирам останалата част от лицето си преди по-важно събитие.
Определено е пристрастяващ продукт.Препоръчвам горещо на всички, които обичат да глезят себе си или просто имат нужда от по-дългока грижа за устните. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар