неделя, 2 април 2017 г.

Benefit Hoola бронзираща пудра с матиращ ефект

Здравейте, мили хора!Най-накрая имам честта да ви споделя мнението си за един от най-култовите бронзанти евър, а именно Hoola на Benefit!


Истината е една и очевидна - искам този продукт от цяла вечност или по-скоро откакто вдигна толкова шум около себе си преди няколко години, но разбира се тогава нямах достъп до него.Сдобих се с бронзанта благодарение на enzo.bg, където можете да намерите едни от най-известните и търсени неща на бранда.Та както разбрахте видях продукта там и веднага реших да го поръчам и да видя дали наистина заслужава славата си.
Продуктите на марката от този тип (ружове, бронзанти) са в картонени правоъгълни кутийки, които се затварят с махнитен механизъм.Стабилни са, но и са леки, т.е. подходящи за носене в чантата и пътуване.Допълнителен плюс е наличието на огледало.


Най-главният плюс обаче е наличието на четка (отделена с пластмасов разделител от продукта, за да нямат контакт), която е с изключително качество и подходяща за нанасяне на продукта както като контуриращ продукт, така и като бронзант.Косъма е изключително мек и качествен и разнася продукта много добре по лицето.

Да преминем към самия продукт.Искам първо да спомена, че пигментцията е УАУ!Очаквах нещо силно и дръзко, но това мина и очакванията ми.Наистина трябва много, много да внимавате с този продукт, защото буквално само докосване стига, за да имате количеството, което ви е необходимо за цялото лице.Особено с тази мека четка можете лесно да прекалите с продукта.Първоначално ми се стори много миниатюрен като размер, но количеството е стандартно (8гр) и с тази пигментация определено ще ми е нужен живот, за да го изхабя.

Като консистенция е лек, стига да се внимава с количеството както казах.Има средно студен тон и на мен лично повече ми харесва да го използвам като бронзант, отколкото като контуриращ продукт.Сега от бранда са пуснали и светла версия, която надявам се скоро ще е налична и в България.

Като цяло това малко бижу определено си заслужава славата и за мен стана must have.Препоръчвам горещо!

Няма коментари:

Публикуване на коментар