понеделник, 4 януари 2016 г.

REVLON photoready primer

Revlon за мен е един от най-добрите дрогерийни брандове, които произвеждат козметика, която може да се мери спокойно с продуктите от по-висок клас. На щандовете им погледи привличат най-вече продуктите за устни и база на лицето, като днес ще говорим за един от последно споменатите. Ще ви споделя моето мнение за базата, на която се доверих за едно от най-важните събития в живота на всяко момиче – абитуриентския бал. Не веднъж съм споменавала, че при такива важни поводи най-важно е да имате добра база на лицето, която да ви показва в най-добрата ви светлина на снимките, които остават за цял живот.
Всички знаем, че в последните години много козметични марки представиха продукти специално предназначени за носене пред камера. Разбира се, повечето от тях са на доста високи цени и недостъпни като цяло на нашия пазар, така че един добър вариант е продуктът, за който ще ви разкажа повече сега – Revlon Cosmetics Photoready™ основа под фон дьо тен
Всъщност този тип продукти предназначени за по-съвършен вид на кожата при снимки работят на следния принцип: фотохроматичните частици вътре в самия продукт така извиват и пречупват светлината от светкавиците на фотоапаратите, че всякакви несъвършенства по кожата да бъдат прикрити. Освен това и завършека претендира да е безупречен.
Както знаете дрогерийните продукти много рядко са в картонени кутии. Базата пристига в стандартна стъклена опаковка от 30 мл и с удобството да е с добре дозираща нужния ви продукт чрез помпичка.  Изключително подходящ за мазна кожа, защото е oil-free, както и за хора с чувствителна такава, защото не съдържа парфюми и дразнеща миризма. Парадоксът при този продукт е, че Photoready притежава слънцезащитен фактор , което може да ви се стори странно, защото не веднъж съм споменавала, че точно това ви кара да изглеждате по-бели отколкото сте на снимки със светкавица. Този продутк обаче е направен по специална технология, която едновременно с това да ви придава съвършен вид на снимки да предпазва и лицето ви от вредните слънчеви лъчи, които могат да ви навредят дори и през не толкова слънчевите дни през зимата.
Това е праймър на достъпна цена, който спокойно може да замести продуктите от този тип на по-високите брандове в случай, че не виждате смисъл да харчите толкова пари за козметика. Photoready e доста покривен продукт, който е подходящ именно за събития, където бихте били заобиколени от апарати и камери.  Не се чувства тежък на лицето, не ви прави да изглеждате сякаш носите маска. Притежава малки бляскави частици, които на лицето стоят като сияние и ви придава по-здравословен вид.  Консистенцията му е като на пяна, което прави разнасянето му сравнително лесно, а и запълва порите. Аз лично използвам пръстите си или четка с по-редки косми (стъплинг четка) 
Като цяло това е моето мнение. Както споменах това беше продуктът, който използвам на бала си и никак не бях разочарована. Спомогна фон дьо тенът ми да се задържи на лицето ми от сутринта до другата сутрин, когато се прибрах и нямах никакви проблеми с разтичане или пр. Макар и да беше доста горещо навън на този ден.Препоръчвам с две ръце.Продуктът можете да намерите на най-достъпна цена на www.enzo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар