понеделник, 4 януари 2016 г.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place основа под сенки за очи

Знаете, че в последните години използването на сенките за очи самостоятелно на клепача е немислимо, особено ако страдате от омазняване на клепачите.Може би това е и една от основните грешки, които правят по-незапознатите с козметичните тенденции дами и ежедневно се сблъскват с размазване на цветовете или просто недостатъчна наситеност на цветовете. Съществуват няколко варианта на въпросните бази за сенки, а именно в стик форма, в течна форма и тази, за която конкретно ще говорим днес - в бурканче - кремообразна.
Използвам Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place основа под сенки за очи от сравнително дълго време и не изпитвам нужда от притежаването на друг подобен продукт, защото този ми е достатъчен и ми върши перфектна работа.  
Базата пристига в стабилно стъклено бурканче и капакът се отваря чрез завъртане.Това е удобен и сигурен начин, с който няма какво да се притеснявате при пътувания и разнасянето на продукта в чантата си.Тук искам да вмъкна малка препоръка - винаги съхранявайте кремообразните си продукти в такъв тип опаковка с капачето надолу с цел предотвратяване контакта на продукта с въздуха и по-бързото изсъхване.Освен това бурканчето е опаковано и в стилна и характерна за бранда картонена кутийка.
Базата за сенки има неутрален прасковен нюанс, който освен главната си мисия да задържа сенките изпълнява и задачата на неутрализиране на естествения цвят на клепачите, който в повечето случаи е смущаващо тъмен и при най-лошия случай - с личащи си вени.Именно затова е важно базите на първо място да замаскират тази лоша гледка.
Консистенцията е едновременно лека и удобна за носене и достатъчно плътна за да прикрие тъмнините. Един от малкото недостатъци на този тип бази е недостатъчната хигиеничност при използването, защото най-често и удобно е взимането с пръст.Но за по-внимателните на тази тема от вас бих препоръчала използването на четка, но не каква да е, а плоска и доста плътна с цел удобство при разнасянето по клепача.Друго затруднение, което може да имате е при самото разнасяне, защото както казах колкото и да е лека базата, си е достатъчно плътна и е нужно прецизно нанасяне по клепача, за да нямате наприятности след нанасянето на прахообразни сенки, а именно вид на напластеност. 
Хубавото на точно този продукт е, че изсъхва бързо, но и оставя достатъчно време за нанасяне на сенките върху нея - толкова, колкото ви е нужно.
И да дойдем на най-важната част от качествата на продукта, а именно издръжливостта, с която нямам никакви проблеми, но нека не пренебрегваме факта, че аз не страдам от мазни клепачи.Затова преди да напиша това ревю направих експеримент с приятелка, на която пък и се омазняват клепачите.Разликата във вида на сенките и на двете ни почти нямаше.А и нямаше как да носим грим толкова дълго време, за колкото вече базата би започнала да се разтича.Но лично при нас времетраенето беше около 6 часа - нямаше мръдване нито от страна на сенките, нито на очната линия.И общо взето ако си търсите наистина надеждна база за сенки - това е вашият продукт.Можете да го намерите на www.enzo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар