вторник, 1 декември 2015 г.

MAC Cherish lipstick

Днес съм тук с прегледа на едно от най-нежните и красиви нюд червила, които съм притежавала: Cherish от MAC.Както знаете брандът предлага няколко завършека, като при това червило е сатенен – т.е. не придава кой знае колко цвят, но в никакъв случай не говоря за слаба пигментация.
Искам да открия поста като изразя разочарованието си от това, че това червило не е толкова известно в интернет пространството (и като цяло) ... а наистина го заслужава и вие ще сте убедени в това след като изчетете целия ми пост.
Това червило се превърна в  моето топ нюд червило в последните седмици (откакто го притежавам) и определено ще си остане за постоянно в колекцията ми.Според мен е един от най-успешните цветове като цяло в редовната серия от червилата на МАС.
Нека започнем по-подробното ревю:
Консистенция и усещане: Като със сатенен завършек, Cherish се чувства кремообразно по устните - много повече, отколкото други червила от същата серия на марката.. Не съм сигурна защо, но текстурата е особено приятна и кремообразна в този нюанс. Червилото се плъзга без силно плъзгане и се чувства комфортно да устните, почти като обикновен балсам, който принципно използваме. Самата формула не позволява запълване в чертичките образувано в следствие на сухота на устните.
Финален цвят: Уникален.Брилянтен. Точно като всички останали от серията - пълно покритие и лек гланцов завършек с  едно нанасяне, точно както бихте направили с матовите, но крайният завършек на устните не е сух и определено устните ви се чувстват гъвкави и свободни да отпиват, хапват или дори да говорят, което знаем, че е проблем при носенен а тъмни или матови червила като цяло.
Cherish е бледо до средно телесен цвят (при всички вас самият нюанс ще се променя в зависимост от естествена кожа и цвят на устните), с топла, прасковена нотка в хладно тонирана база и достатъчно розовеещ подтон. Има кафяв оттенък, който прави самият цвят по-наситен и в никакъв с негова помощ цветът никога не изглежда прекалено блед сякаш сте си нанесли коректор вместо червило (което беше на мода доста отдавна, вече тази гледка никак не е за предпочитане)
Усещане на устните и мирис: При нанасяне червилото бувално се плъзга по устните, може да го нанесете дори без огледало, ако имате точна ръка, разбира се.Не изсушава устните, дори напротив.Миризмата, както при всички червила на марката е уникална...на торта, ванилови бисквитки, коледна напитка, просто ви се иска да го изядете, но не ви го препоръчвам, защото вкусът едва ли ще е приятен.
Дълготрайност: противно на очакванията ми се задържа на устните за над 5 часа като в този период естествено има побледняване на цвета, но през цялото време се усеща добре на устните и няма проблем с размазването.
Опаковката е класическата на МАС – черна и стилна гилза със сребърен елемент и надпис, достатъчно стабилна за носене в чантата.

Като цяло – продукт, който според мен всяка жена трябва да притежава в колекцията си.Продуктите на МАС, както знаете може да откриете на www.enzo.bg, а конкретното червило тук - Mac Cherish lipstick

Няма коментари:

Публикуване на коментар