сряда, 30 януари 2019 г.

Makeup Revolution Conceal & Define

Няма да изненадам никого с факта, че отново реших да тествам нов коректор.Но този път ще ви говоря не за кой да е, а за един продукт, който вдигна много шум около себе заради достъпната цена и високо качество.Представям ви Makeup Revolution Conceal & Define.



Както винаги, няма как да не започна от външния вид на продукта, защото това е и първият критерий, с който те привлича дадена стока.Гилзата на коректора е колкото семпла, толкова и стилна и като цяло не дава вид на нещо, което е на супер достъпна цена.

Този коректор беше нещо, което желаех да притежавам изключително много, защото с месеци се хвалеше като двойник на може би най-продавания коректор за миналите 2 години, който обаче е от високия клас и цената му е 5 пъти над тази на Conceal and define.
За жалост, доста дълго време не беше достъпен в България, както и в сайтовете, които доставят тук и веднага щом го зърнах в страницата "Ново" в notino.bg кошницата беше +1. 
От бранда са се погрижили да предложат доста широка гама от цветове, което е голямо улеснение не само заради самия тен на дамите, които искат да го използват, но и поради факта, че освен само като коректор под очите и за прикриване на несъвършенства, този коректор може да се използва и за контуриране и хайлайтване на лицето.

Например на мен ми трябваше коректор за озаряване на зоната под очите и си поръчах нюанс С2.Но след като видях, че наистина консистенцията е подходяща, а преливането му изключително лесно, нямам търпение да се сдобия с още няколко цвята от продукта.
Вече споменах, че е двойник на един доста известен коректор.Тази прилика идва на първо място заради самия апликатор, който не е стандартен за коректор, а доста по-голям и плътен.Въпреки това не взема прекалено много продукт от гилзата и това не е предпоставка за прекаляване с количеството.Дозира се съвсем нормално и точно, удобен е за употреба, но разбира се, не се препоръчва за самото разнасяне.
Аз самата за себе си стигнах до извода, че ми е най-удобно да го разнасям с мокра гъбичка за грим или с пръсти.
Коректорът е изключително покривен, но не натежаващ, с полу-матов завършек, т.е. нито изсъхва прекалено много и пресушава деликатните зони, нито стои мокро, за да размаже грима на очите.Аз лично обичам да го запечатвам с много лека прозрачна пудра за всеки случай.

Както казах, на мен ми трябваше цвят за озаряване и поръчах доста светъл нюанс, но в най-скоро време искам да се сдобия с по-прасковен цвят с цел прикриване на кръговете, както и с по-шоколадов за контуриране.

Ако сте в търсене на наистина качествен коректор, но не искате да отделяте голям бюджет определено това е вашият продукт.





Няма коментари:

Публикуване на коментар