понеделник, 30 юли 2018 г.

L’Oréal Paris Color Riche La Palette Nude

Една от най-големите изненади в пратката от notino.bg беше L’Oréal Paris Color Riche La Palette Nude подари простата причина, че дори не знаех за лансирането й.Освен това се зарадвах, че ще мога да пробвам палитра с актуални цветове на достъпна цена, за да мога да споделя с вас мнението си, тъй като много често получавам въпроси с препоръки за хубава палитра на достъпна цена.Е, май я открихме.


Няма как да не сте забелязали, че като цяло палитрите със сенки не са от най-просперитетните продукти на дрогерийните брандове, точно затова и повечето начинаещи в грима се затрудняват в намирането на нещо с добро качество и достъпна цена.От L’Oréal са се погрижили да създадат продукт, който ще е в помощ и на тези от вас, които тепърва започват да се занимават с грим изкуство, и на тези, които по принцип са любители на хубава козметика и обичат да експериментират.

Палитрата се предлага в два нюанса - 01 Rose и 02 Beige, като на мен ми беше изпратена първата, която както подсказва и името й, включва така популярните през последните години розови нюанси, към които и аз тая особени чувства.

Color Riche La Palette Nude е компактна, подходяща за дамска чанта/пътуване палитра.Има огледалце, което за мен е огромен плюс при такива продукти, защото не винаги ми се иска да мъкна отделно огледало, когато ми се налага да се гримирам навън или въобще далеч от тоалетката си.Съдържа 10 цвята, като 6 са перлени, а 4-матови, с общо съдържание 7 гр.
В палитрата ще намерите и четка с двоен край -  класически апликатор и сравнително плоска четка за блендване.


Тъй като камерата не може да улови достатъчно добре красотата на цветовете, а и понеже е моя практика при палитрите, ще ви опиша цветовете един по един.Лошото тук е, че нюансите нямат наименования, така че ще започна подред, от ляво:

- класическо шампанско, перлен финиш; най-често се използва под веждата, във вътрешния ъгъл на окото или като акцент в средата на клепача.Общо взето милтифункционален цвят, който можете да ползвате и като хайлайтър с подходяща четка.
- любимото розово злато, отново с брокатени частички.Обожавам този нюанс, защото отива на всякакви очи и стои изключително впечатляващо върху очите.
- пепел от рози, мат.Подходящ за сянка във вдлъбнатината на окото, обичам опушеният ефект точно с този цвят.
- малко по-топъл матов цвят, с кафяв подтон, подходящ за надграждане на предходния цвят.
- прасковен перлен цвят, който можете да използвате като първия.
- бронзов перлен цвят - другият ми фаворит в палитрата.Отново стои чудесно като акцент в грима.
- матов люляков цвят, който е подобен на предишните матове, но е по-наситен.
- сиво-лилав металик, който също е много ефектен, особено ако го използвате с по-ефектни мигли или очна линия.
- матово сиво, което много харесвам да нанасям вместо очна линия - придава по-мек, но все пак завършен вид на грима.
- и накрая, но не на последно място, доста наситен перлен лилав нюанс.Определено мисля да експериментирам с някой грим , наблягайки на точно този цвят.

Общо взето палитрата съдържа всички нюанси, от които се нуждаете и за ежедневен и за вечерен грим, независимо за какъв повод се готвите.Затова ако сте в търсене на нещо качествено на достъпна цена - препоръчвам.



Няма коментари:

Публикуване на коментар