понеделник, 18 юни 2018 г.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Не ползвам често фондьотен и това е причината да не изхабявам бързо продуктите от този тип, затова и избягвам да купувам нови, преди да видя, че са на свършване.Но понякога излизат такива продукти, които дори ти влизат в съня и те зоват "Купи ме!".Един от тях е и Lancôme Teint Idole Ultra Wear.


Този фондьотен беше толкова добре лансиран и толкова хвален от всички влогърким, които го използват, че само дето не ми потекоха лигите за него! :)
При първа възможност го поръчах от enzo.bg, които за моя радост го заредиха много бързо след представянето му на пазара в България.Известно време, обаче го държах в шкафа и не смеех да го пробвам.Имах толкова големи очаквания към него, че ме беше страх от разочарование.След известно време вече се предадох и реших, че е дошъл часът на истината.И да, съжалих, че не съм го пробвала веднага, след като го получих.

Фондьотенът е във флакон от матово стъкло, изключително стилен, присъщо на марката.Разфасовката е стандарна, 30мл.Има помпичка, което е голям плюс, а още по-хубавото е, че тя дозира продукта равномерно и достатъчно за нанасяне на поне половината лице.

Самият фоньотен има лека консистенция, която се разнася много лесно и с четка, и с гъбичка, и с ръце - просто изберете начина, който е най-удобен за вас.Интересното е, че не се усеща тежко, но покритието е от средно към високо.Завършекът е кадифен, в никакъв случай не лъщи или не се матира много, за да ви притеснява.Това го прави подходящ за всякакъв вид кожи, но най-вече за комбинирана.
Задържа се на лицето като току-що нанесен дори и през летните дни, когато по принцип размазването на грима е неизбежно.Освен, че той самият не мръдва, осигурява и голяма дълготрайност на продуктите, нанесени след него - бронзант, руж, хайлайтър и т.н.
Има слънцезащитен фактор 15, който едновременно е достатъчен да ви предпази лицето и да не ви изкарва като призраци на снимки със светкавица.

Горещо ви препоръчвам да пробвате Teint Idole Ultra Wear, особено ако имате нужда от висока покривност, но не искате да усещате тежест върху лицето си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар