понеделник, 7 май 2018 г.

Sigma E25

Ето и другия ми фаворит сред четките - Sigma E25.Ако сте поне малко на "ти" с бюти пространството, няма шанс да не сте виждали тази четка - абсолютен фаворит на всички, които се занимават с грим.


Това всъщност на пръв поглед е стандартна четка за блендване на сенки.Както повечето такива е с бели, относително къси косъмчета.Това, което я прави толкова уникална и желана всъщност е, че не е обла навсякъде, а е притисната от едната страна, така че перфектно да "ляга" в сгъвката на окото.Това до голяма степен улеснява работата с нея и води до перфектни резултати.



Косъмчетата са изключително меки, което за мен е от голямо значение при всички четки, но най-вече при тези за очи.С Е25 няма да усетите дискомфорт по никакъв начин, не се усеща онова неприятно бодене по клепача като при четките с груби косъмчета.
Освен всичко останало заради формата можете да ползвате четката и за нанасяне на цвета по целия клепач или за подчертаване на зоната под веждата.Аз прибягвам до тези методи, когато трябва да пътувам и не ми се носят много четки.Тогава това е доста хитро решение.
Друг трик, който открих е, че с Е25 се получава най-перфектният контур на носа и това пак го дължим на формата, която позволява безпогрешно следване на костта на носа, а пухкавината на четката позволява да бленднем перфектно, за да се избегне изкуственият вид.

Четката се чисти изключително лесно - аз прибягвам до бебешки шампоан.Друг голям плюс е, че изсъхва супер бързо...знаете колко е досадно четката ви да е мръсна, а да трябва да я ползвате след малко, но знаете, че няма шанс да изсъхне.Е, тук този проблем е решен.

Най-желаните и популярни четки на Sigma можете да намерите вече и в enzo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар