понеделник, 7 май 2018 г.

BHCOSMETICS Be...by BubzBeauty

Знаете, че намалих доста грим колекцията си.Знаете също, че нямам много палитри или единични сенки, просто защото не използвам често такива.Но отдавна бях в търсене на нещо, което едновременно да е качествено, интересно и на достъпна цена за всички, които ме питат за точно такава палитра.След кратко проучване и ровене из enzo.bg се спрях на BHCOSMETICS Be...by BubzBeauty.Ето и моето мнение за тази палитра:


Да започнем от самата палитра, в която са поставени сенките.Получавате супер сладурска палитра с размер, който е перфектният за пътувания.Наистина отдавна не бях попадала на палитра на достъпна цена с толкова впечатляващ вид.Материалът, от който е изработена е картон, което я прави още по-желана за поводи, когато ви се налага да разнасяте гримовете си.Механизмът на затваряне е магнитен и доста стабилен.

В самата палитра има огледало, което за мен лично, а предполагам и за вас, е голям бонус.Желатинов лист предпазва  огледалото и сенките от пряк контакт, което много често води до много объркан вид на палитрите, който мен лично като една полу-Дева много ме дразни. :)


Получавате 12 броя сенки (общо 12 грама) с перфектна пигментация дори без изполването на база, перфектно подбрани цветове и лесни за употреба.Не се прашат и се работи лесно с тях, разбира се с условието, че ползвате и хубави четки.Подборът на цветове е подходящ за всякакъв грим - ежедневен, нежен, вечерен, по-екстравагантен и т.н.А сега не ми остава нищо друго освен да ви опиша и подробно цветовете:

Happy - стандартен телесен нюанс с жълт подтон, с леки блясъци.Подходящ за акцентиране в средата на клепача, вътрешния ъгъл или под веждите.

Grateful - Отново телесен нюанс, но в по-прасковената гама.Подходящ за същите приложения като предходния цвят.

Genuine - прекрасен сивкаво-лилав тон с металически блясък, би стоял чудесно като акцент в някой по-нежен грим.

Optimistic - перфектният нюанс за сгъвката на окото, един от малкото матови цветове в палитрата.Бих го описала точно като тоуп.

Inspired - малко по-тъмна и по-топла версия на предходния нюанс и една идея по-перлен от него.Подходящ е за нанасяне след тоуп за задълбочаване на погледа и сянката в сгъвката.

Bold - кафеникаво-сив тон с блясъци, може би цвета с най-малко приложения в палитрата.

Charismatic - страхотен златно-бронзов нюанс с перлен завършек, нямам търпение да го пробвам в някой по-ексцентричен грим.

Thoughtful - малко по-лека и по-непретенциозна версия на предния нюанс.

Able - един от любимите ми в палитрата.С две думи - розово злато.Съвършенство.

Confident - много специфичен вишняво-лилав тон, който стои еднакво добре и като сянка, и като акцент в грима.

Hopeful - перфектният цвят шампанско за всякакъв тип грим.Един от най-използваните в моята палитра.

Kind - най-закачливият цвят в палитрата, с който си струва да се експериментира.Като го погледна се сещам само за еднорози, защо ли?


Като цяло това е перфектната палитра за всички начинаещи, които те първа искат да експериментират с цветовете, а и едновременно не искат да се затрудняват с текстурата на сенките, но и за ценители на хубавата козметика на достъпна цена.Препоръчвам с две ръце!

Няма коментари:

Публикуване на коментар