вторник, 26 февруари 2019 г.

MAC Prep + Prime мъгла за лице за фиксиране на грима

С огромно вълнение и радост искам да ви споделя, че в notino.bg вече е налична широка гама от продукти на МАС, а отскоро благодарение на тях се сдобих отново с един от най-любимите ми продукти - MAC Prep + Prime мъгла за лице за фиксиране на грима, или както е известен на всички - МАС Fix Plus.


Несъмнено това е един от бестселърите на марката и това никак не е случайно.Има безброй начини, по който може да се използва и е неизменен помощник на милиони жени в света, които са ценители на хубавата козметика.Ако кажа, че за дами, които имат особен интерес към грима този спрей е като солта за готвач, няма да излъжа.
Какво прави този продукт толкова уникален и харесван - ще се опитам да ви разкажа накратко в следващите редове.
Първо, опаковката и лесната употреба,Както виждате, Fix + е поместен в стилен флакон с пулверизатор, който стои отлично върху всяка тоалетка (където му е и мястото, за да имаме по-лесен достъп до него).Моят е поставен редом до четките ми за грим.
Приложенията му са безбройни, но днес ще наблегна на основните, които прилагам и аз:
- като база за грим - 2-3 впръсквания върху лицето преди нанасянето на какъвто и да е грим - лек или тежък - ще ви гарантират по-лесно разнасяне и сливане на продуктите и дълготрайност;
- като фиксатор за грим, каквато е и основната му функция - аз го предпочитам повече не заради запечатването на грима, а заради чувството на лекота, което придава след нанасянето на прахообразни продукт - премахва напудрения вид;
- като средство за навлажняване на гъбичките за грим;
- като продукт за подсилване на пигментацията на прахообразни продукт, най-вече сенки за очи и пигменти - просто напръскайте четката, с която ще нанасяте продукта и получавате двойно по-наситен цвят/блясък;
- като част от грижата за кожата - преди или след хидратиращия ви крем или серум;
- просто за освежаване - лятото задължително го слагам в хладилника и при нужда просто впръсквам 2-3 пъти за освежаване.

Общо взето абсолютен мъст-хев в колекцията ви от продукти за красота.Ако се още не сте се сдобили с това вълшебство - време е. :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар