четвъртък, 20 февруари 2020 г.

Vichy Minéral 89

Много рядко, да не кажа почти никога си позволявам да експериментирам с нови продукти за грижа за кожата.От няколко години имам свои изградени навици и рутина, която съответно също изпълнявам с еднакви продукти - тествани, одобрени и любими.С две думи - видя ли, че любимият ми измивен гел, мицеларна вода или крем за лице са на привършване, просто отивам и купувам нова опаковка точно от тях.Не е тайна, обаче, че през последните години пазарът е затрупан от продукти, които няма как да не те заинтригуват поне малко ако си любител на хубавата козметика.Обикновено гледам да се абстрахирам и не се отдавам на изкушението, но един серум за лице буквално ме накара с дни да обмислям покупката му и в крайна сметка се предадох.


Vichy е доказан бранд, известен най-вече с бялата си козметика, затова не мога да кажа, че бях скептично настроена към серума.Всъщност какво точно представлява този продукт и защо ме привлече толкова много идеята за него?

Vichy Minéral 89 всъщност е бустер (от англ. boost - повдигам, попълвам).Това е актуален и революционен мощен продукт, който най-често съдържа антиейдж съставки, главно хиалуронова киселина.Другото му предназначение е да засилва ефекта от крем, серум и др,, които използвате в рутината за кожата си.Разбира се, може да се използва самостоятелно, както обичам да правя аз.Бустерите обикновено са с много лека консистенция - почти течни или гелообразни, с идеята да могат да вникнат лесно в кожата и да стигнат до вътрешния слой на дермата, като създава и своеобразна бариера между нея и околната среда, т.е. "заключват" хидратацията и полезните съставки от себе си и останалите продукти, които нанасяте.

Всички тези качества притежава и моят нов фаворит, който използвам най-вече във вечерната си рутина.Това е изключително подходящ продукт не само за борба с вече появили се несъвършенства по кожата, но и за превенция на такива, т.е. бустер подходящ и за по-млади дами.Флаконът и помпата са създадени така, че да е лесно точното дозиране на продукт, което искате да нанесете - най-често по 2-3 помпи за достатъчни, за да усетите мигновено освежаване и повдигане на кожата си.Ако все пак решите да го използвате в комбинация с другите си любими продукти, е препоръчително да се нанася като първа стъпка, разбира се след почистване и подсушаване на кожата.

В notino можете да намерите няколко разновидности от разфасовките на Vichy Minéral 89, а най-готиното е, че заедно с поръчката на пълноразмерния продукт можете да заявите и доставка на мостра, която да тествате преди да отворите голямата опаковка.Ако продуктът не ви допадне - можете да го върнете неизползван и то безплатно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар